Belijning en markeringen

//Belijning en markeringen
Belijning en markeringen2021-02-12T09:51:26+00:00

Jarenlange expertise in binnen en buiten belijning

Elke grondmarkering is onderhevig aan slijtage. De mate daarvan wordt bepaald door een aantal factoren, o.a. de ondergrond (i.v.m. de hechting), het markeringsmateriaal en de intensiteit van het gebruik.

In logistiek, industrie en productie gebruiken wij meestal 2-component materiaal op basis van Epoxy Acrylaathars, speciaal ontwikkeld voor markeringen met een hoge verkeersbelasting. Dit materiaal gebruiken wij ook voor de belijning van parkeerterreinen en parkeergarages. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om thermoplastisch materiaal te gebruiken. Doorgaans heeft dit een langere levensduur dan een verfproduct waardoor de hogere kosten gecompenseerd kunnen worden.

Voor alle belijningen geldt hetzelfde: Het uiteindelijke resultaat is het product van de volgende factoren: 1. de juiste materiaalkeuze voor de te belijnen ondergrond, 2. de juiste voorbehandeling van de te belijnen ondergrond en 3. het vakbekwaam aanbrengen van de belijningsmaterialen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 023 565 08 40 of via info@belijning-nederland.nl. Met Parma Nederland heeft u een competente partner die u over alle aspecten van grondmarkeringen en belijning binnen uw bedrijf of organisatie kan adviseren.

Belijnen en markeren
Kogelstralen
Vloercoating
Pictogrammen
Advies