Kogelstralen

Kogelstralen2021-02-12T09:51:25+00:00

Jarenlange expertise in binnen en buiten belijning

Stofvrij kogelstralen is in eerste instantie bedoeld voor het reinigen en opruwen van betonnen en stalen ondergronden en voor het verkrijgen van een optimale hechting voor afwerklagen. Tevens is deze behandeling ook geschikt voor het verwijderen van oude verflagen en/of belijningen en het aanbrengen van een antislip structuur in de ondergrond.

Nieuwe betonvloeren vertonen vaak cement- of betonsluier. Dat is een zeer fijne laag cement die bij de doorharding van betonvloeren naar boven komt. De meeste verfleveranciers voor om deze eerst te verwijderen alvorens een verf of coatingsysteem op de vloer word aangebracht.

Onze stofvrij stralen activiteiten zijn milieuvriendelijk en efficiënt. Het straalmiddel en straalresidu worden direct afgezogen. Hierdoor ontstaan geen schoonmaakkosten of tijdverlies door opruimwerkzaamheden. Door scheiding van straalmiddel en residu voor hergebruik van het straalmiddel ontlasten wij het milieu en werken efficiënt.

De door ons in te zetten straalmachines zijn afhankelijk van het type werk. De meeste machines wegen rond de 200 kilo.

Afzuiginstallaties zijn er in diverse capaciteiten en worden afgestemd op de gebruikte machines.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 023 565 08 40 of via info@belijning-nederland.nl. Met Parma Nederland heeft u een competente partner die u over alle aspecten van grondmarkeringen en belijning binnen uw bedrijf of organisatie kan adviseren.

Belijnen en markeren
Kogelstralen
Vloercoating
Pictogrammen
Advies