Pictogrammen en symbolen

//Pictogrammen en symbolen
Pictogrammen en symbolen2021-02-12T09:51:25+00:00

Jarenlange expertise in binnen en buiten belijning

Een pictogram is een symbool of plaatje dat gebruikt wordt om een boodschap eenvoudig visueel over te kunnen brengen. Het voordeel van een pictogram is dat het taalproblemen oplost. Op het gebied van veiligheidssignalisatie worden pictogrammen veel gebruikt omdat de veiligheidssignalisatie symbolen universeel herkenbaar zijn, dus ook door anderstaligen begrepen worden. Een groot voordeel is het snel begrijpen wat de boodschap is. Het lezen van de tekst “nooduitgang” duurt langer dan een zien van een plaatje van een mannetje dat naar een deur loopt. Dat is belangrijk voor veiligheidssignalisatie.

Wij brengen pictogrammen aan op de vloer waar zij voor iedereen zichtbaar zijn. Natuurlijk gebruiken wij de zelfde duurzame materialen die wij ook voor de belijning toepassen. Zodoende kunnen ook de door ons aangebrachte pictogrammen tegen zware belasting.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 023 565 08 40 of via info@belijning-nederland.nl. Met Parma Nederland heeft u een competente partner die u over alle aspecten van grondmarkeringen en belijning binnen uw bedrijf of organisatie kan adviseren.

Belijnen en markeren
Kogelstralen
Vloercoating
Pictogrammen
Advies