Belijning en markering toepassingen

/Belijning en markering toepassingen
Belijning en markering toepassingen2021-02-12T09:51:26+00:00
Logistieke belijning
Industrie belijning
Parkeer belijning
Sport en speel belijning
Overige belijning

Belijning heeft een ondersteunende functie en draagt bij aan de veiligheid, orde en netheid. Door op de vloer belijning aan te brengen wordt gezorgd dat duidelijk is waar wel en waar geen voetgangers of heftrucks mogen komen. Voor voetgangerpaden, vluchtroutes en heftruckroutes kunnen verschillende kleuren belijning worden toegepast. Ook kan een kleurmarkering op de vloer van bijvoorbeeld hijsgebieden ter attendering van de bestaande risico’s dienen. Door afzetplaatsen voor pallets, opberglocaties voor hulpmiddelen, etc. door bijvoorbeeld vakverdelingen en pictogrammen duidelijk aan te wijzen en te markeren, neemt de orde op de werkvloer toe en de kans op fouten en ongelukken af.

Belijning en markeringen op parkeerterreinen en in parkeergarages zorgen voor efficiënt gebruik van uw beschikbare ruimte en een veilig en ordentelijk parkeerproces.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 023 565 08 40 of via info@belijning-nederland.nl. Met Parma Nederland heeft u een competente partner die u over alle aspecten van grondmarkeringen en belijning binnen uw bedrijf of organisatie kan adviseren.