Industrie belijning

Industrie belijning2021-02-12T09:51:26+00:00

Jarenlange expertise in binnen en buiten belijning

Naast de algemeen geldende wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbo zijn er nog tal van goede redenen om belijning in industriële en productie omgevingen aan te brengen.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van proces ondersteunende belijning. Met of zonder 5S kan het nuttig zijn om de functie van gebieden en/of opstalplaatsen letterlijk te benoemen. Door onze belettering aan te brengen, is het voor iedereen duidelijk wat op een bepaalde plek hoort te staan. Dit kan de functionaliteit van het toepassen van verschillend gekleurde belijning aanvullen en helpt (nieuwe) medewerkers om fouten te voorkomen.

Door het belijnen van palletvakken, met of zonder locatie aanduiding, maakt u efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes. Pictogrammen op de grond waarschuwen voor eventueel aanwezige gevaren en ondersteunen het nakomen van in uw bedrijf bestaande regels.

Duidelijk gemarkeerde opstelvakken en looproutes in uw bedrijfshal dragen bij aan efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes, veiligheid en overzicht. Hierdoor zullen uw processen minder vaak door fouten of zoeken van de juiste materialen of middelen worden verstoord.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 023 565 08 40 of via info@belijning-nederland.nl. Met Parma Nederland heeft u een competente partner die u over alle aspecten van grondmarkeringen en belijning binnen uw bedrijf of organisatie kan adviseren.

Logistieke belijning
Industrie belijning
Parkeer belijning
Sport en speel belijning
Overige belijning